Nie wiem czy mam ci postawić warna za spam cy za offtop... Big Brother is waiting for your mistake.../Veruis
Jakie są wasze ulubione zwierzęta?
Napisano 19 marzec 2010 - 20:56
Nie wiem czy mam ci postawić warna za spam cy za offtop... Big Brother is waiting for your mistake.../Veruis

"- Hmm... Ale teraz... Ludzi jest przecież dużo więcej niż... Niż was.
- Bo mnożycie się jak króliki- zgrzytnął zębami krasnolud.- Nic, tylko byście chędożyli, w kółko, bez wyboru, z kim popadło i gdzie popadło. (...) To i masz szczerą prawdę i wierną historię świata, którym włada ten, kto sprawniej rozłupuje innym czaszki i w szybszym tempie nadmuchuje baby. (...)
- Yarpen- rzekł zimno Geralt, podjeżdżając do nich na Płotce- Powściągnij się nieco, jeśli łaska, w doborze słów.
A. Sapkowski
Napisano 20 marzec 2010 - 15:33

Fìkifkey alor yawne lu oeru
Napisano 22 marzec 2010 - 09:48
Cytat
...mało nie zwrócilam śniadania jak zobaczylam 'zdjecie poglądowe';p
jednak zostanę przy ikranach...
chociaż ostatnio muszę stwierdzić,ze spodobały mi się hmm...tylko nie pamietam w tej chwili ich nazwy;D -te , prawdopodobnie roslinożerne zwierzęta...przypominające nieco antylopy, z takich wachlarzem wokól głowy...ponadto też obdarzone bioluminescencją
Napisano 22 marzec 2010 - 11:55
Użytkownik Iknimaya dnia 22 marca 2010 - 09:48 napisał
Yeriki, też ciekawe stworzonka, chyba jako jedyne mają sierść na grzbiecie.

Fìkifkey alor yawne lu oeru
Napisano 22 marzec 2010 - 23:49

- Bo mnożycie się jak króliki- zgrzytnął zębami krasnolud.- Nic, tylko byście chędożyli, w kółko, bez wyboru, z kim popadło i gdzie popadło. (...) To i masz szczerą prawdę i wierną historię świata, którym włada ten, kto sprawniej rozłupuje innym czaszki i w szybszym tempie nadmuchuje baby. (...)
- Yarpen- rzekł zimno Geralt, podjeżdżając do nich na Płotce- Powściągnij się nieco, jeśli łaska, w doborze słów.
A. Sapkowski
Napisano 23 marzec 2010 - 01:09
Użytkownik Iknimaya dnia 22 marca 2010 - 09:48 napisał
jednak zostanę przy ikranach...
No widzisz, a dla Na'vi to jest przysmak i główne źródło protein. I podobno łatwiej je przełknąć niż dżdżownice
Last Shadow napisał:
Pewnie pływa gdzieś w tej świecącej wodzie...
Napisano 23 marzec 2010 - 18:45
Użytkownik elkociak dnia 23 marca 2010 - 01:09 napisał
Jak na to wpadłeś?

A. Sapkowski
Napisano 23 marzec 2010 - 18:55
Użytkownik Last Shadow dnia 23 marca 2010 - 18:45 napisał
To chyba te różowe macki, których kępę najlepiej widać w samym prawym dolnym rogu. Druga taka sama jest na samym środku na dole. Te różowe kropki w lewym rogu to chyba też końcówki macek Anemonoida, tylko już większego i bardziej świecącego.
Napisano 23 marzec 2010 - 21:44
Użytkownik Susano dnia 23 marca 2010 - 21:35 napisał
Tylko że to jest Anemonid (roślina), a tu chodzi o Anemonoid (zwierzę) ze strony 73. Chociaż Last Shadow pytał o Anemoid, więc już nic nie wiadomo
Właśnie zobaczyłem, że na 133 piszą, że Anemonid jest podobny do morskiego Anemonoida.
Napisano 23 marzec 2010 - 23:22

A. Sapkowski
Napisano 12 kwiecień 2010 - 16:23
Tak czy inaczej dalej jest moim ulubionym "zwierzaczkiem"

Wszystkie prawa autorskie Avatar należą do 20th Century Fox