Uwaga! Twoja przeglądarka jest w bardzo starej wersji.
Zaktualizuj ją natychmiast.

Korzystasz z bardzo starej wersji Internet Explorera (6.0). Nie jest ona wspierana przez producenta i stanowi potencjalne zagrożenie. Jeśli jesteś w pracy i widzisz tę wiadomość, skontaktuj się ze swoim administratorem i poproś o aktualizację przeglądarki.

Aby dowiedzieć się, dlaczego powinieneś dokonać aktualizacji, kliknij w poniższy link:

Tak, chcę dowiedzieć się więcej
Logo

Włącz
Logowanie Rejestracja Pomoc
Zaawansowane
  • Forum
  • Użytkownicy
  • Komunikator plemienny
  • Avatar-Forum.pl - Największe w Polsce Forum Avatara
  • > Avatar
  • > Film Avatar
  • > Fakty i doniesienia
  • Nowa zawartość
  • Kanał RSS
  • (4 strony)
  • +
  • ←
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • →
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

"Avatar" wersja specjalna czyli co w tych 9min jest SPOILER!

#21 Użytkownik nie jest zalogowany   Xantis Ikona

• Ikran Makto
  • Ikona
  • Grupa Moderator
  • Postów 1300
  • Rejestracja 2010-03-28
Napisano 29 sierpień 2010 - 12:23

Cytat

Ech, znowu, jak w jakimś narkotycznym transie, będę oczekiwał na premierę Wersji Rozszerzonej (chociaż, z niektórych względów nawet mi się to podoba )

powiem że większość fanów( jeśli nie wszyscy fani) przeżyli taki "narkotykowy trans", ten trans jest pozytywny i ostatnio odnowił mi się po specjalnej edycji, niestety mija po pewnym czasie, ale niedługo wersja na dvd i blu-ray
Dołączona grafika
0
  • Do góry of the page up there ^
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#22 Użytkownik nie jest zalogowany   Mr. 47 Ikona

• Omatikaya
  • PipPipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 202
  • Rejestracja 2010-08-08
Napisano 29 sierpień 2010 - 13:07

Wyświetl postUżytkownik Xantis dnia 29 sierpień 2010 - 13:23 napisał

powiem że większość fanów( jeśli nie wszyscy fani) przeżyli taki "narkotykowy trans", ten trans jest pozytywny i ostatnio odnowił mi się po specjalnej edycji, niestety mija po pewnym czasie, ale niedługo wersja na dvd i blu-ray

czy ja mówię,że to nie jest miłe odczucie? :D Mnie się to też odnowiło, może nie w pełni, ale i tak cieszę się, że od pewnego czasu znowu nie mogę przestać myśleć o Avku. Potwierdzam, mija po pewnym czasie, ale powiedzmy sobie szczerze- coś tak pięknego nie może trwać w nieskończoność ^^
Mr.47 is watching you...

Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#23 Użytkownik nie jest zalogowany   Susano'o Ikona

• Ikran Makto
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 920
  • Rejestracja 2010-02-25
Napisano 29 sierpień 2010 - 17:48

Moje uwagi i spostrzeżenia. ;)

- scena dostrzeżenia stada Gromowołów; jest pierwsza nowa scena, znowu ta pierwotna radość, jak przy pierwszym oglądaniu Avatara, :D
- scena w szkole; scena bardzo dobrze ukazana, ale pozostaje niedosyt, że po pytaniu Jake’a do Grace „co tu zaszło” scena się urywa. Myślałem, że Grace opowie historię masakry w szkole w późniejszej części filmu, kiedy nabierze zaufania do Jake’a, niestety nie zostało to ukazane, szkoda. :(
- sceny z Neytiri; było ich kilka co mnie bardzo cieszy, pierwsza podczas biegu do Domowego Drzewa po fioletowym mchu, kolejna podczas biesiady, kiedy Jake pyta się Neytiri o jej imię; ta scena najbardziej przypadła mi do gustu jest jak dla mnie genialna, scena z Jaszczurkami Wachlarzowymi; świetnie dobrana klimatyczna muzyka; przelot Neytiri na Ikranie podczas biegu Na’vi i Jake’a po konarach, również miłe zaskoczenie nową sceną w niespodziewanym momencie,
- przylot Samsona do przenośnej bazy; taka średniawa scenka, można było się bez niej obejść,
- polowanie na Gromowoły; chyba najdłuższa nowa scena, jednak muzyka z końcowej bitwy mi tu nie pasowała psując klimat (było się częściowo myślami przy ostatecznej bitwie). Po scenie upolowania Gromowołów miał miejsce imo największy zonk w filmie, brak imprezki, stanowiącej kontynuację polowania na Gromowoły. Duży foch. :[
- scena miłosna; nawiązanie tsaheylu bardzo ładnie ukazane, piękne dopełnienie tej ślicznej sceny, <3
- scena nocnej walki; właściwie to jest już po walce, scena bardzo krótka i intrygująca, zwłaszcza sposób spalenia maszyn, najprawdopodobniej użyto tej substancji, z której Jake zrobił pochodnię. Dziwne, że podczas ostatecznej bitwy Na’vi nie użyli jej podczas walki, mieliby dużą przewagę,
- raport Lale’a; również ciekawa scena, ogrom strat w oczach Parkera nie pozostawiał mu już raczej wyboru, że trzeba pociągnąć za spust,
- sceny z ostatecznej bitwy; przedłużona scena walki Neytiri na Palulukanie z Quaritchem w PZM-e, ta scena była pewna, można częściowo ją zobaczyć w tym filmiku ; podczas szarży Tytanoderów na piechotę RDA pojawiają się też Gromowoły czyniąc nie mniejsze spustoszenie od Tytanoderów, tutaj miłe zaskoczenie, nie spodziewałem się przedłużenia sceny bitewnej w tym momencie,
- śmierć Tsu’Tey’a; najlepsze pozostaje na sam koniec, i tak jak za pierwszym razem było to magiczne ”I see you”, tak i tym razem słyszymy ponownie te słowa, tym razem jednak w zupełnie innym znaczeniu. Ta scena wzruszyła mnie najbardziej, pięknie dobrane słowa „... będą o mnie pamiętać, walczyłem u boku Toruk Makto, byliśmy braćmi, a on był moim ostatnim cieniem”, łzy Neytiri, Jake’a, Susano'o. To napięcie do ostatniego momentu, ścisk gardła, płytki oddech, ciarki, odrętwienie ciała, ... Trudno tą scenę opisać słowami by oddać w pełni jej atmosferę, bardzo przypomina mi scenę śmierci Katsumoty z „Ostatniego samuraja”. Spodobało mi się, że nie został ukazany moment, jak Lale odcina tsaheylu Tsu’Tey-owi. Byłem pewien, że zostanie to ukazane, ale kiedy Tytanoder zmienił Lala w konserwę, pomyślałem, że jednak scena śmierci Tsu’Tey-a nie zostanie ukazana, ograniczając się do jego upadku na ziemię, wycięto tylko ten brutalny fragment, przez co przeciętny widz nie zna prawdziwej przyczyny, dla której Tsu’Tey poprosił Jake’a, aby skrócił jego męki. Myślę, że po ujrzeniu tej sceny zmieni się podejście części fanów do postaci Tsu'Tey'a, zostanie mu darowana jego arogancja.

Podsumowanie.

Liczyłem na więcej scenek szkolenia Jake’a, zabrakło imprezki, co mnie wkurzyło najbardziej, rzekomo potwierdzonej sceny gromadzenia broni przez obie strony przed ostateczną walką oraz kłótni Parkera z Quaritchem. Przy scenie polowania na Gromowoły, jak wspominałem wcześniej muzyka z ostatecznej bitwy psuła klimat (inne nowe sceny miały nowe utwory), no i jeszcze brak opowieści o masakrze w szkole. Tyle marudzenia. Z dobrych wieści mam taką, że nie mam więcej złych. :P Ogólnie reedycji wystawiam czwórkę z minusem. Wiadomo apetyt rośnie w miarę jedzenia i chce się widzieć jak najwięcej nowych scen, te nowe 9 minut mija bardzo szybko i ma się wrażenie, że całość trwa krócej niż 9 minut. Dla fana zawsze pozostanie jakiś niedosyt, dla przeciętnego widza zaś te nowe sceny niewiele wniosą i prawdopodobnie pozostaną niezauważone. Nie zmniejszyło to jednak mojego entuzjazmu do filmu, wręcz przeciwnie, jeszcze bardziej go utwierdziło. 8) Tak czy owak polecam obejrzeć nową wersję filmu, fajnie jest znów zobaczyć ten wielki film na wielkim ekranie. Podziękowania dla Multikina, za kilka seansów dziennie, wreszcie porządnie umyte okulary i nie włączanie światła, aż do końca napisów. Udało mi się też zdobyć plakat. :D

Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafikaFìkifkey alor yawne lu oeruDołączona grafika
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#24 Użytkownik nie jest zalogowany   muppet90 Ikona

• Tipani
  • PipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 107
  • Rejestracja 2010-04-20
Napisano 29 sierpień 2010 - 18:15

na dvd ma być 16 dodatkowych minut? ja gdzieś czytałam że maja być dodatki ale myślę że to chodziło o rzeczy typu-jak kręcono ten film... obym się myliła
Ftia oel lì’fyati leNa’vi nì’o’ nìwotx!
Dołączona grafika
Dołączona grafika
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#25 Użytkownik nie jest zalogowany   Xantis Ikona

• Ikran Makto
  • Ikona
  • Grupa Moderator
  • Postów 1300
  • Rejestracja 2010-03-28
Napisano 29 sierpień 2010 - 18:19

Cytat

czytałam że maja być dodatki ale myślę że to chodziło o rzeczy typu-jak kręcono ten film... obym się myliła

ja odpowiem cytatem

Cytat

W wydaniu specjalnym film zyska zupełnie nowy początek. Widzowie będą mogli w końcu zobaczyć skażoną Ziemię. Cameron pracę nad efektami zakończył już po pierwotnej kinowej premierze filmu. W sumie wydanie domowe zyska kolejne 7 minut w stosunku do obecnej wersji, czyli będzie dłuższe o 16 minut w porównaniu z oryginalną wersją. Dodatkowo na płycie znajdzie się aż 45 minut scen usuniętych i niedokończonych.

P.S wynika że bedze 45 minut nie obrobionych scen, ja mógłbym obejrzeć sceny typu "jak to jest zrobione" ale wolę sceny wycięte z filmu
Dołączona grafika
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#26 Użytkownik nie jest zalogowany   Susano'o Ikona

• Ikran Makto
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 920
  • Rejestracja 2010-02-25
Napisano 29 sierpień 2010 - 18:20

Cytat

na dvd ma być 16 dodatkowych minut?

Niestety nie. Będzie te 9 minut z kina + 7 nowych.

Cytat

ja gdzieś czytałam że maja być dodatki ale myślę że to chodziło o rzeczy typu-jak kręcono ten film... obym się myliła

To będzie prawdopodobnie w tych 45 minutach nieukończonych scen.
Dołączona grafika
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#27 Użytkownik nie jest zalogowany   muppet90 Ikona

• Tipani
  • PipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 107
  • Rejestracja 2010-04-20
Napisano 29 sierpień 2010 - 18:40

czekam wiec z niecierpliwością na to dvd... a kiedy dokładnie wyjdzie to wiadomo? czy tylko tyle że w listopadzie?
Dołączona grafika
Dołączona grafika
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#28 Użytkownik nie jest zalogowany   Mr. 47 Ikona

• Omatikaya
  • PipPipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 202
  • Rejestracja 2010-08-08
Napisano 29 sierpień 2010 - 19:42

Imperial Cinepix, czyli firma, która najprawdopodobniej udostępni Avka w Polsce, nie ma jeszcze w soim katalogu wzmianki o Wersji Rozszerzonej na DVD/BD.

Mają tylko Avka zwykłego i informację o premierze wersji kinowej.Tutaj macie link.

[EDIT]Czekajcie... mam oficjalną, potwierdzoną przez Camerona premierę światową! Uwaga,uwaga:Premiera Wersji Rozszerzonej Avatara jest planowana na 16 listopada!

A link macie tu.
Mr.47 is watching you...

Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#29 Użytkownik nie jest zalogowany   Bezimienny963 Ikona

• Tipani
  • PipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 179
  • Rejestracja 2010-05-31
Napisano 29 sierpień 2010 - 22:01

Wyświetl postUżytkownik Susano dnia 29 sierpień 2010 - 17:48 napisał

- przylot Samsona do przenośnej bazy; taka średniawa scenka, można było się bez niej obejść,

. Podziękowania dla Multikina, za kilka seansów dziennie, wreszcie porządnie umyte okulary i nie włączanie światła, aż do końca napisów. Udało mi się też zdobyć plakat. :D

Co do do przylotu samsona do bazy to wydaje mi się że ta scena była też w oryginalnej wersji filmu,zgodze się z tobą że scena z śmiercią Tsu'teya była wielka i genialnie nakręcona,a co do multikino to gdy ja byłem na Avatarze wczoraj i wszyscy wyszli z sali zanim napisy dobiegły końca więc ja też wyszedłem,żałuję bo zawsze jak słyszę piosenkę "i see you" to bierze mnie takie dziwne uczucie i ochota żeby Avka obejrzeć jeszcze raz :D,a plakat to zdobyłeś w kinie czy przez internet?
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#30 Użytkownik nie jest zalogowany   Ikran Rider Ikona

• Skxawng
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 8
  • Rejestracja 2010-05-15
Napisano 29 sierpień 2010 - 23:01

Jak dla mnie wszystkie sceny były świetne tylko ta ostatnia kiedy Jake dobija Tsu'Tey-a trochę drastyczna...
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#31 Użytkownik nie jest zalogowany   Susano'o Ikona

• Ikran Makto
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 920
  • Rejestracja 2010-02-25
Napisano 29 sierpień 2010 - 23:39

Wyświetl postUżytkownik bezimienny963 dnia 29 sierpień 2010 - 23:01 napisał

Co do do przylotu samsona do bazy to wydaje mi się że ta scena była też w oryginalnej wersji filmu,zgodze się z tobą że scena z śmiercią Tsu'teya była wielka i genialnie nakręcona,a co do multikino to gdy ja byłem na Avatarze wczoraj i wszyscy wyszli z sali zanim napisy dobiegły końca więc ja też wyszedłem,żałuję bo zawsze jak słyszę piosenkę "i see you" to bierze mnie takie dziwne uczucie i ochota żeby Avka obejrzeć jeszcze raz :D,a plakat to zdobyłeś w kinie czy przez internet?

Cóż, widocznie miałeś pecha trafiając na "trudną" publiczność. Byłem na pierwszym seansie, kiedy ludzi było mało i można się było delektować filmem na spokojnie, bez ryzyka jakichś głupich komentarzy, rozmów, chol*rnego popcornu, itp. A plakat leżał sobie na stole schowanym za standami reklamowymi. @_@
Były tam też inne plakaty z innych filmów i można było je sobie zabrać do domciu, przy odbiorze biletu, pytałem się gościa czy mają plakaty na sprzedaż (pewnie w zestawie z popcornem i napojem), a gościu mnie poinformował o tym ukrytym stole, no i była ostatnia sztuka plakatu z Avatara. <3
Dołączona grafika
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#32 Użytkownik nie jest zalogowany   Xantis Ikona

• Ikran Makto
  • Ikona
  • Grupa Moderator
  • Postów 1300
  • Rejestracja 2010-03-28
Napisano 30 sierpień 2010 - 07:54

Cytat

Co do do przylotu samsona do bazy to wydaje mi się że ta scena była też w oryginalnej wersji filmu,

chodzi o przejście z samsona do bazy wtedy norm i jake zatrzymują się i oglądają góry i tłumaczy czemu latają

P.S nie mogę się doczekać listopada, podobno na rozszerzonej wersji mają być sceny z ziemi
Dołączona grafika
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#33 Użytkownik nie jest zalogowany   TheMaggie. Ikona

• Tipani
  • PipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 171
  • Rejestracja 2010-04-03
Napisano 30 sierpień 2010 - 13:56

Szczerze Wam wszystkim zazdroszczę, bo ja niestety nie byłam na wersji rozszerzonej :( (i już nie będę) Ciarki mnie przechodzą, kiedy czytam o scenach dodanych do filmu, z tego co widzę, na seansie było świetnie.
Pozostaje mi zbierać pieniądze na DVD z wersją rozszerzoną.
Dołączona grafika

"I guess it was never meant to be
But it's just something we have no control over and that's what destiny is
But no more worries, rest your head and go to sleep
Maybe one day we'll wake up and this will all just be a dream"

DeviantArt
Last.fm
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#34 Użytkownik nie jest zalogowany   Bocianek Ikona

• Skxawng
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 97
  • Rejestracja 2010-04-06
Napisano 30 sierpień 2010 - 14:07

Powiem tyle: Na seansie byli tylko fani, bo nawet nikt nie chrupał i komentował nic kompletna cisza. Może było z 50 osób? A teraz o filmie. Fajnie po raz kolejny zobaczyć Avatara w 3D ale dodatkowe sceny są tak fajnie wpasowane że film wygląda lepiej. Moje ulubione to scena dobicia Tsu'teya, Polowanie na Gromowoły i każda dodatkowa chwila z Ney. Powaliło mnie jak Neytiri uczy swojego imienia Jack'a, Ney-te-le ;D
Dołączona grafika
,,Nazwa, którą Na^vi nadali temu stworzeniu wywodzi się z wierzeń. Mówią one, że jeśli Leonopteriks rzuci na ciebie cień, będzie to ostatni cień, jaki ujrzysz w życiu."
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#35 Użytkownik nie jest zalogowany   muppet90 Ikona

• Tipani
  • PipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 107
  • Rejestracja 2010-04-20
Napisano 30 sierpień 2010 - 15:38

mnie tez sie te 3 sceny bardzo podobały i jeszcze tak jak Na'vi atakowali ta bazę ludzi. choć właściwie to wszystko tam lubie
Dołączona grafika
Dołączona grafika
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#36 Użytkownik nie jest zalogowany   Janinka11 Ikona

• Skxawng
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 59
  • Rejestracja 2010-08-15
Napisano 30 sierpień 2010 - 18:55

Ja idę na wersję rozszerzoną Avatara dopiero jutro, nie mogę się doczekać! Ale jedna rzecz mnie wnerwia- nie odnosicie wrażenia, że ci producenci i tak dalej strasznie naciągają? Najpierw pokazali normalnie Avatara w kinach, puszczali go tyle czasu, ile normalny film się puszcza (ok. 2-3 miesiące). Potem zaczęli narzekać, że mieli za mało czasu na emisje, bo weszła Alicja w Krainie Czarów. Potem słyszałam, że chcą wznowić emisje w sierpniu, ale do tego czasu dostałam już Avatara na DVD (nie byłam na tym w kinie i nie miałam zamiaru iść). Potem się okazało, ze ma być parę minut nowego materiału, a wiadomo, że każdy chce to zobaczyć. Teraz jeszcze na dodatek się okazuje, że na DVD rozszerzone wersji ma być jeszcze parę nowych minut. Trochę naciągają, nie?

Mam pytanie: a w scenie miłosnej NOWY MATERIAŁ to tylko wiązanie Tsaheylu, czy coś jeszcze? (z nowego)
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#37 Użytkownik nie jest zalogowany   JacekM3 Ikona

• Skxawng
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 14
  • Rejestracja 2010-05-13

Napisano 30 sierpień 2010 - 20:59

Przed chwilą wróciłem z wersji rozszerzonej :)
Patrzyłem na to z trochę innej perspektywy bo pierwszą wersję widziałem dopiero w dniu premiery DVD u siebie w domu i nie byłem w kinie.
Może to dziwne ale efekty 3d nie zrobiły na mnie wielkiego wrażenia (ale widziałem przestrzenny obraz). Gdyby ich nie było też byłoby ok.
Nowe sceny ładnie się wtopiły w całość i wszystko szło tak bardziej płynnie.
Brakowało mi jakiegoś wprowadzenia do tego polowania na Gromowoły, za szybko się zaczęło i za szybko skończyło. Przy śmierci Tsu’Tey-a przeszkadzła mi jedna rzecz, tzn jego oczy były zbyt świecące tak jakby był w dobrej formie, nie czułem tak całkowicie, że jest umierający.
W Multikinie było sporo osób oceniam, że tak 2/3 sali, widać było, że wiedzieli na co idą bo też nie było popcornu za to cisza i skupienie. Bardzo przyjemnie się oglądało :)
Cieszę się, że w końcu byłem na Avatarku w kinie i teraz pozostaje czekać na jeszcze bardziej rozszerzoną wersję (w moim przypadku DVD). :)
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#38 Użytkownik nie jest zalogowany   Janinka11 Ikona

• Skxawng
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 59
  • Rejestracja 2010-08-15
Napisano 31 sierpień 2010 - 10:34

Wyświetl postUżytkownik Jakesully dnia 27 sierpień 2010 - 15:21 napisał

... Fajną niespodzianką ..., gdy Jake i cała reszta szła po ikrany...

Heh fajnie to ująłeś! xDDD
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#39 Użytkownik nie jest zalogowany   Janinka11 Ikona

• Skxawng
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 59
  • Rejestracja 2010-08-15
Napisano 31 sierpień 2010 - 16:47

Wróciłam właśnie z wersji specjalnej Avatara i jestem nieco rozczarowana. Owszem, nowe sceny były fajne, ale spodziewałam się ich więcej!
Bardzo spodobała mi się scena polowania na gromowoły, gdy się okazuje, że Jake ma umiejętności na równym poziomie z Tsu Tey'em.
W wielu filmach podoba mi się to, że właśnie podczas poznawania nowego świata bądź miejsca, bohater poznaje nowe stworzenia i ich umiejętności, które są potem pokazane w finale fabuły, i tutaj też, zostały przedstawione tytanondery, gdy Grace i Norm badali rośliny, a Jake spotkał jednego. W czasie wojny tytanondery zaatakowały ludzi. W nowych scenach zostały przedstawione również gromowoły i polowanie na nie i ich właściwości. Więc podczas szarży Tytanonderów na ludzi z RDA, myślę sobie, że skoro ukazali Tytanondery w akcji, powinni pokazać też gromowoły. I po chwili jeden z gromowołów przebił się przez szybę kombinezonu PZM... świetne widowisko. Gromowoły spodobały mi się najbardziej. Scena z umierającym Tsu'Tey'em też mi się spodobała. Czy wie ktoś, gdzie w internecie (czy na YouTube) można jeszcze raaz obejrzeć scenę z umierającym Tsu Tey'em? Dzięki.
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#40 Użytkownik nie jest zalogowany   ELLiPSiS Ikona

• Skxawng
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1
  • Rejestracja 2010-08-31

Napisano 31 sierpień 2010 - 19:20

Pierwszy post - witam wszystkich. Muszę przyznać, że pierwszy raz Avatara widziałem w domowym zaciszu - teraz chcę naprawić ten błąd, tym bardziej jeżeli będę mógł zobaczyć wersję specjalną. Byłby wdzięczny za jakąś listę lub link do listy kin w Polsce, które wyświetlają wersję specjalną Avatara w 3D.
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

• ← Poprzedni temat
  • Fakty i doniesienia
  • Następny temat →
  • (4 strony)
  • +
  • ←
  • 1
  • 2