Uwaga! Twoja przeglądarka jest w bardzo starej wersji.
Zaktualizuj ją natychmiast.

Korzystasz z bardzo starej wersji Internet Explorera (6.0). Nie jest ona wspierana przez producenta i stanowi potencjalne zagrożenie. Jeśli jesteś w pracy i widzisz tę wiadomość, skontaktuj się ze swoim administratorem i poproś o aktualizację przeglądarki.

Aby dowiedzieć się, dlaczego powinieneś dokonać aktualizacji, kliknij w poniższy link:

Tak, chcę dowiedzieć się więcej
Logo

Włącz
Logowanie Rejestracja Pomoc
Zaawansowane
  • Forum
  • Użytkownicy
  • Komunikator plemienny
  • Avatar-Forum.pl - Największe w Polsce Forum Avatara
  • > Avatar
  • > Inne dzieła związane z Avatarem
  • Nowa zawartość
  • Kanał RSS
  • (4 strony)
  • +
  • « Pierwsza
  • ←
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Twórczość fanów w snach Śnił ci się avatar? opisz to

#61 Użytkownik nie jest zalogowany   muppet90 Ikona

• Tipani
  • PipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 107
  • Rejestracja 2010-04-20
Napisano 12 lipiec 2010 - 15:11

Wyświetl postUżytkownik Slavia Consesiao dnia 08 lipiec 2010 - 15:43 napisał

Daj linka gdzie tak piszę to bedzie najazd :D joke

Mam nadzieję że z tym "nie" to nie była pomyłka :)

chciałam powiedzieć:niech każdy...
Ftia oel lì’fyati leNa’vi nì’o’ nìwotx!
Dołączona grafika
Dołączona grafika
0
  • Do góry of the page up there ^
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#62 Użytkownik nie jest zalogowany   Slavia Consesiao Ikona

• Skxawng
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 88
  • Rejestracja 2010-02-24
Napisano 12 lipiec 2010 - 18:19

Wyświetl postUżytkownik muppet90 dnia 12 lipiec 2010 - 15:11 napisał

chciałam powiedzieć:niech każdy...

No to pomyłka. Gdyby nie każdy został przy swoim (mam na myśli ciebie) to byłoby OK
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#63 Użytkownik nie jest zalogowany   Janinka11 Ikona

• Skxawng
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 59
  • Rejestracja 2010-08-15
Napisano 21 sierpień 2010 - 20:41

Wczoraj miałam sen o Avatarze... ale to było dziwne bo akcja rozgrywała się w Olsztynie, a z Avatara pojawiło się tylko parę postaci... ale to było fajne. Najpierw jechałam jakąś taksówką, która miała wypadek i się rozbiła. Ja wysiadłam i czekałam na pomoc. Nagle przyleciał Samson, a w środku chyba Neytiri, inni Na'vi, parę avatarów moich znajomych, kilku ludzi, ikran i młotogłów. potem ja razem z moim ikranem wylecieliśmy z tego Samsona i polataliśmy obok niego nad miastem. To było dziwne... ale fajne. Potem zadzwonił budzik. :S
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#64 Użytkownik nie jest zalogowany   Johnas Ikona

• Pa'li Makto
  • PipPipPipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 419
  • Rejestracja 2010-02-26
Napisano 07 grudzień 2010 - 17:00

A ja wczoraj miałem pewien sen o avatarze. Był on troszkę dziwny, z resztą jak większość moich snów. Otóż w tym śnie była osada Na'vi na ZIEMI. Mieściła się ona na wzgórzu i była nie daleko mojego domu. Tyle że w tym śnie mieszkałem gdzie indziej niż teraz. Bardzo często odwiedzałem tę osadę, a Neytiri osobiście mnie po niej oprowadzała <3. Dużo z tego snu nie pamiętam ale wiem że prowadziłem jakieś rozmowy z członkami NA'VI, strzelałem z łuku itp. W tej osadzie było też parę ludzi. Cały ten sen był jak by skrótem wydarzeń toczących się przez ponad rok. Pewnego dnia przyszedłem pod osadę i zauważyłem ją totalnie zniszczoną. Pobiegłem tam i zobaczyłem totalną ruinę i ani żywego ducha. Nagle ze zniszczonej chaty wyszedł jakiś człowiek i powiedział że osada została zniszczona a NA'VI przenieśli się w inne miejsce i że prawdopodobnie wrócą za miesiąc. Smutny lecz pełen nadziei że wrócą poszedłem do domu. Minął rok i dostałem wiadomość że NA'VI wrócili do dawnej osady i właśnie ją odbudowują. Bez zastanowienia zszedłem do garażu odpaliłem Sima i pojechałem w stronę osady. Gdy byłem już blisko niej... zadzwonił budzik :S. eh... Był to trochę dziwny sen ponieważ toczył się przez bardzo długi okres czasu, jednakże to były tak jak by jedynie urywki z życia. Lecz jednocześnie był niesamowity :).
Z góry przepraszam za moje błędy ortograficzne, stylistyczne, językowe, składniowe itp...
Dołączona grafika
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#65 Użytkownik nie jest zalogowany   Fan Ikona

• Omatikaya
  • PipPipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 387
  • Rejestracja 2010-11-10
Napisano 18 wrzesień 2011 - 18:30

Co mi mogło się śnić :D No na pewno nie to co chciałem,a więc:

Sen 1:Jake biegnie z Normem(avatar :O ),który miał czerwone malunki na ciele.W rękach mieli dzidy,i spotkali się na wolnej przestrzeni z dwoma innymi liderami klanu ze swoimi kilkoma wojownikami.Mieli ustalać poprzez walkę,granice swoich terytoriów polowań.Wygrany decydował o jej położeniu.I w tym momencie sen się urwał :(

Sen 2:Jake z Neytiri byli na ziemi :omg: .Mieli wzrost normalnych ludzi :S Zbiegali ze schodów metra,razem trzymając się za ręce.Wbiegli do wagonu i drzwi podczas zamykania przytrzasnęły Neytiri :D I tu się mi urwał sen.Następnie tej samej nocy drugi sen.Wsiedli do długiej białej limuzyny,drzwi się zamknęły i sen mi się znowu urwał :/ (ten kilka dni temu).
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

• ← Poprzedni temat
  • Inne dzieła związane z Avatarem
  • Następny temat →
  • (4 strony)
  • +
  • « Pierwsza
  • ←
  • 2