W kogo chciałbyś/abyś się wcielić w Avatarze? w kogo chciałbys sie wcielić? Neytiri Jake a może kto inny?
Napisano 02 marzec 2010 - 21:15
raczej Sully , nie raczej tylko na pewno

Magia jest w opinii niektórych ucieleśnieniem Chaosu. Jest kluczem zdolnym otworzyć zakazane drzwi. Drzwi, za którymi czai się koszmar, zgroza i niewyobrażalna okropność, za którymi czyhają wrogie, destrukcyjne siły, moce czystego zła, mogące unicestwić nie tylko tego, kto drzwi te uchyli, ale i cały świat. A ponieważ nie brakuje takich, którzy przy owych drzwiach manipulują, kiedyś ktoś popełni błąd, a wówczas zagłada świata będzie przesądzona i nieuchronna. Magia jest zatem zemstą i orężem Chaosu. To, że po Koniunkcji Sfer ludzie nauczyli posługiwać się magią, jest przekleństwem i zgubą świata. Zgubą ludzkości. I tak jest. Ci, którzy uważają magię za Chaos, nie mylą się.
Yennefer z Vengerbergu do Ciri podczas nauki w Ellander.
Napisano 07 marzec 2010 - 16:08
Napisano 07 marzec 2010 - 18:28
Więc raczej sami sobie takiego bajeru byśmy nie kupili
. Trzeba by dostać kontrakt tak jak Jake albo Norm. Ale wtedy raczej byśmy nie mogli się tam obijać, trzeba by było pracować prowadząc badania naukowe, ucząc w szkole Grace, albo robić za ochroniarza jajogłowych jak Jake. Ale jak byś zniszczył swojego awatara to raczej byś się nie wypłacił do końca życia xD
Napisano 07 marzec 2010 - 19:15
Ja zaklepuje w piątki i soboty. Tylko pamiętaj żeby go wykapać jak już go odstawisz xD I będzie on miał moje DNA bo jak będzie miał wasze to nie będę mógł go prowadzić xD
Napisano 17 marzec 2010 - 21:21
A ja chciał bym być albo pułkownikiem ( nie lubię go ,ale szanuje ) albo jak większość z was pisała mieć własnego avatara.
Je adore voir tu beau yeux .
I love looking in your beautiful eyes.
Me encanta ver tus hermosos ojos
Oel ngeyä lora menarit tse'eia
Napisano 21 marzec 2010 - 19:31
Ja chciałbym wcielić się w postać Quaritch'a.
Rozkazałbym przerwać atak na drzewo-dom i ruszyłbym na cholerną bazę ludzi.Rozwaliłbym najpierw tą kopalnie a potem zmusił wszystkich aby wrócili na brudną Ziemię.A jeśli mieliby kiedykolwiek przylecieć na Pandorę to tylko po to aby zabrać gatunki roślin które pozwoliłyby na odrodzenie Ziem np.te grzyby które pochłaniały te odpady radioaktywne
Rozkazałbym przerwać atak na drzewo-dom i ruszyłbym na cholerną bazę ludzi.Rozwaliłbym najpierw tą kopalnie a potem zmusił wszystkich aby wrócili na brudną Ziemię.A jeśli mieliby kiedykolwiek przylecieć na Pandorę to tylko po to aby zabrać gatunki roślin które pozwoliłyby na odrodzenie Ziem np.te grzyby które pochłaniały te odpady radioaktywne

Wszystkie prawa autorskie Avatar należą do 20th Century Fox