Góry Alleluja unoszą się nad powierzchnią... bo na powierzchni jest Quaritch.
Toruk ma tylko jednego naturalnego wroga - Quaritcha.
Tam, za tym ogrodzeniem każde żywe stworzenie, które biega, lata lub siedzi w błocie, wie, że Quaritch chce je zabić i wyssać oczy na deser.
Każdy musi przestrzegać zasad Pandory. Pandora musi przestrzegać zasad Quaritcha.
Quaritcha ukąsił kiedyś najbardziej trujący pająk. Po kilku dniach ciężkiej choroby pająk zdechł.
Bóg stwarzał świat 6 dni, Quaritch zdążyłby go zniszczyć w jeden i jeszcze wrócić do domu na obiad."
Hehehehehehe!!!!! Te mi się podobają
Osobiście jak większość to nie lubię gościa, ale jakiś szacunek tam do niego mam. To naprawdę kawał skurczybyka. Taki zawzięty jak walczył z thanatorem. Za tę walkę szacun, choć szkoda, że go zabił
No i został zabity, ale podobno ma wrócić w dwójce. w jaki sposób nie wiem, ale czytałem wypowiedź Langa, który mówił, że póki mają DNA Quaritcha to nic nie jest stracone. DoktorNo powiedział chyba, że klonowanie byłoby zbyt banalne, ale to, że ma on swojego avatara czy coś tam, jak dla mnie zbyt naciągane. Podobno dr Grace też ma być w drugiej części, ale to już chyba przesada. Nie mogą każdego, kogo zabili w jedynce wskrzesić w dwójce. Może Tsu'tey też wróci? No i oczywiście brawa dla Langa za tę rolę. Zagrał chyba najlepiej, zaraz po Zoe oczywiście
A co myślicie o tym, że niby Quaritch załatwił nogi Jake'owi? Myślicie, iż mówił prawdę? Albo tylko wykorzystał go, powiedział mu to co Jake chciał usłyszeć i tyle. Przyleciałby na Ziemię, poszedł do szpitala czy gdzie tam, a oni do niego, że nic nie wiedzą o takiej operacji. No i gdzie by się odwołał? Kogo by oskarżył? Takie korporacje mają, jak widać wszystkich gdzieś, liczy się tylko kasa. Czy pułkownik miał aż taką władzę i takie wpływy tam na Ziemi, żeby załatwić taką kosztowną operację? Znając takich ludzi pewnie oszukał Jake'a. Może dostał rozkaz z "góry", żeby go nabrać na to, byle wyszli na swoje. Co o tym myślicie???
Użytkownik BlackMetal edytował ten post 16 kwiecień 2010 - 23:04

Wszystkie prawa autorskie Avatar należą do 20th Century Fox